garfielld píše:sraz dle očekávání tak nějak dobrej, ikdyž na muj vkus tam bylo moc "gelu", ale to je asi vždycky

BTW až sem se divil jak je Dicomp rozrostlej, ale krom Pava a Idaha nemám ani ánunk s kym sem se bavil, někdo z červenotrikejch mi i radil jaxe líp rozjet aby to tak nezdechalo, taky nevim kdo ?

Jinak to Zetko bylo fakt krásný, starý auta mám prostě rád, dnešní už mi moc neřikaj, elektronika v nich kazí co může.
PS: tu Corollu sem ani nějak neokukoval, co na ní bylo pěknýho?:)
no to byl asi Petr ( rudé oči, krátké dobarvené vlasy a z nás "nejmohutnější"

) má dost zkušeností ze sprintení s 4x4 Eclipsem na 24-26psi
no rozrostlej - v podstate sem tam byl já, Petr ( krosmen - TF ), Milan ( nejnovější přírustek - super klempíř

), a Roman - ten nám do dnešního dne delal polepy a trička a další reklamní věci, přičemž se mu to líbilo takže si s naším svolením udelal i jendo tílko pro sebe. jinak ten zbytek byla moje žena, její ( naše ) kamarádka a její nastávající se synem ( kokaly mooc smutně na ty Majdy..ehm tílko tak sme jim taky každýmu jedno dali

).
Samolepka, no nevím nevím - ty budeš asi práve ten kdo dostane lepku "oběť" DICR Teamu

- btw ten páteční skalp se mi sakra vyplatil pak poreferuji kdo to nakonec byl jak mi pomohl
Gar : jj na te rollce nebylo nic co by z mého pohledu "pozitivně" budilo pozornost, každopádne pozornost budila a o to šlo - aby si nás všimli.. ono pokud bude čas a vyjde to k čemu byla pořízena tak to bude zajímavé

( pavo asi tuší..

)