Auris - vypnutí akustické signalizace nezapnutých pásů
Auris - vypnutí akustické signalizace nezapnutých pásů
xx
Naposledy upravil(a) Alexxx dne pon 23.06.2008, 19:14, celkem upraveno 1 x.
Dufam ze nebudete o mesiac pisat ze ste platili pokutu za jazdu bez pasov
Ja som sa na starom aute niekedy zabudol priputat, avsak teraz sa priputat "musim" kedze nemam dostatocnu trpezlivost
Kazdy den parkujem, mam TPA400 a vobec mi to nevadi, ani ma to nikdy vlastne nenapadlo..
Aj ked off-topic, ale mam otazku, ked prechadzate cez jamy, alebo skor retardery nizsou rychlostou, nepocujete taky plechovy zvuk spod auta??
Pise o tom aj user kakaf na http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... &start=120

Kazdy den parkujem, mam TPA400 a vobec mi to nevadi, ani ma to nikdy vlastne nenapadlo..
Aj ked off-topic, ale mam otazku, ked prechadzate cez jamy, alebo skor retardery nizsou rychlostou, nepocujete taky plechovy zvuk spod auta??

Pise o tom aj user kakaf na http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... &start=120
Auris 1,4 SOL (Urban, Style, Exterier)
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
a co takhle ustřihnout jeden z vrakáče a zacvaknout tam jen tu záskočku bez pásu?.. 

Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
Prece nejde o nepouzivani pasu, ale odpojeni upozorneni. Je otravne poslouchat hnusne pipani pri popojizdeni, jinak osobne se poutam.
Co se tyce vypnuti tak by to melo probehnut nasledovne
1. Das klicek do zapalovani do polohy ON
2. Pravim tlacitkem nastavis celkovy pocet ujetych kilometru ODO
3. Zmacknes a drzis cca 20-30 vterin prave tlacitko na prepinani stavu ujetych kilometru.
4. Pak zapnes bezpecnostnin pas ridice. Na pocitaci by se melo zobrazit BEEP OFF. (ten pas mej pripraveny po ruce a je treba ho zapnut ihnet)
3. Zmacknes a drzis cca 20-30 vterin prave tlacitko na prepinani stavu ujetych kilometru.
4. Pak zapnes bezpecnostnin pas ridice. Na pocitaci by se melo zobrazit BEEP OFF. (ten pas mej pripraveny po ruce a je treba ho zapnut ihnet)
VOLVO S80 2,4 D5
AURIS 1,6 MM LUX EX
AURIS 1,6 MM LUX EX
- Cako88
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Max8888 píše:Prece nejde o nepouzivani pasu, ale odpojeni upozorneni. Je otravne poslouchat hnusne pipani pri popojizdeni, jinak osobne se poutam.
nefunguje mi to!to sa ti ma po tych 30 sekundach nieco objavit na displayi alebo len zapnes pas?
Cako88 píše:Max8888 píše:Prece nejde o nepouzivani pasu, ale odpojeni upozorneni. Je otravne poslouchat hnusne pipani pri popojizdeni, jinak osobne se poutam.
nefunguje mi to!to sa ti ma po tych 30 sekundach nieco objavit na displayi alebo len zapnes pas?
Na foru avensise si to najdi v angličtině. Ten překlad je nepřesný a mate. Co si pamatuju, tak musíš zapnout klíček, nastavit ODO a zase vypnout klíček atd.
Auris 1,4 D-4D Sol
Nezlob se Maxi, ale ten překlad máš špatně. Poprvé jsem to dělal taky podle něj a nešlo to. Tak jsem si vzal anglický a napoprvé bingo.Max8888 píše:Musis to udelat tak jak jsem to napsal, po tich 20 - 30 vtrerinach zapnes pas, a pokud to vyslo tak po zapnuti pasu se ti na displei PC robraz nadpis BEEP OFF. Musis to skouset protoze jak to vypliva s predchozich prispevku u kazdeho auta ten interval je jiny.
Auris 1,4 D-4D Sol
Tak to promiň, pochopil jsem to tak, že se k překladu hlásíš.
Turn power on and set counter to "ODO"
Turn power off
Turn power on, within 5 seconds, press and hold the trip-reset button
After 10 seconds, fasten the seatbelt
Release the trip-reset button
.. the display should now change to "B-off", turn power off and release the seatbelt.
The alarm is now disabled. To enable it again, same sequence but push the trip button once again with the seatbelt fastened. The display shows B-on.
Překlad snad není nutný. Důležité je to, že po nastavení ODO MUSÍŠ vypnout a zase zapnout klíček. A ty sekundy taky seděly. Dále pak z překladu nebylo jasné kdy pustit "reset čudlík" - takže až po zapnutí pásu
Turn power on and set counter to "ODO"
Turn power off
Turn power on, within 5 seconds, press and hold the trip-reset button
After 10 seconds, fasten the seatbelt
Release the trip-reset button
.. the display should now change to "B-off", turn power off and release the seatbelt.
The alarm is now disabled. To enable it again, same sequence but push the trip button once again with the seatbelt fastened. The display shows B-on.
Překlad snad není nutný. Důležité je to, že po nastavení ODO MUSÍŠ vypnout a zase zapnout klíček. A ty sekundy taky seděly. Dále pak z překladu nebylo jasné kdy pustit "reset čudlík" - takže až po zapnutí pásu
Auris 1,4 D-4D Sol
Pokusil jsem se o překlad, snad to bude k porozumění
Zapněte klíček a nastavte počítadlo na "ODO".
Vypněte klíček.
Zapněte klíček, během 5 sekund zmáčkněte a držte tlačítko "výlet-reset/znovunastavení" - (ODO, trip).
Po 10 sekundách zapněte bezpečnostní pás.
Uvolněte tlačítko "výlet-reset/znovunastavení" (ODO,trip).
Displej by se měl změnit na "B-off", vypněte klíček a uvolněte bezpečnostní pás.
Teď je alarm nefunkční/vypnut. Pokud ho chcete znovu zapnout, dělejte to samé ve stejném pořadí, ale zmáčkněte znovu tlačítko "výlet-reset/znovunastavení" (ODO,trip) se zapnutým bezpečnostním pásem. Dispej bude ukazovat "B-on".
Tak snad to takhle bude srozumitelný.

Zapněte klíček a nastavte počítadlo na "ODO".
Vypněte klíček.
Zapněte klíček, během 5 sekund zmáčkněte a držte tlačítko "výlet-reset/znovunastavení" - (ODO, trip).
Po 10 sekundách zapněte bezpečnostní pás.
Uvolněte tlačítko "výlet-reset/znovunastavení" (ODO,trip).
Displej by se měl změnit na "B-off", vypněte klíček a uvolněte bezpečnostní pás.
Teď je alarm nefunkční/vypnut. Pokud ho chcete znovu zapnout, dělejte to samé ve stejném pořadí, ale zmáčkněte znovu tlačítko "výlet-reset/znovunastavení" (ODO,trip) se zapnutým bezpečnostním pásem. Dispej bude ukazovat "B-on".
Tak snad to takhle bude srozumitelný.