Co je to za kontrolku????
-
- Člen Týmu
Co je to za kontrolku????
Ahojda...včera jsem si koupila yaris a začala mi oranžově svítit kontrolka..je to ovál a z něho jdou takový téčka..nevíte někdo co to je?moc děkuji
Naposledy upravil(a) Misicka-18 dne stř 01.04.2009, 15:03, celkem upraveno 2 x.
- Marty
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co je to za kontrolku????
To bude zřejmě kontrolka "nesprávné funkce motoru"Misicka-18 píše:Ahojda...včera jsem si koupila yaris a začala mi oranžově svítit kontrolka..je to ovál a z něho jdou takový téčka..nevíte někdo co to je?moc děkuji
jestli je to toto:

Pokud ano, tak zajet do servisu na diagnostiku.
-
- Člen Týmu
nejdřív jsem myslel, že tyhle věci yarisy vůbec neměly a nemají http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... o-o-modelu tady je yaris z roku 1999 který senzor opotřebení má...
se svítící kontrolkou by se jezdit nemělo, může to být hlášení jiné další závady, takže bud revize těch destiček a nebo diagnostika...
edit: u oplu to mám tak, že pokud se použijou destičky bez senzorů, tak ty dva dráty co vedou do destiček stačí spojit a hláška zmizí
se svítící kontrolkou by se jezdit nemělo, může to být hlášení jiné další závady, takže bud revize těch destiček a nebo diagnostika...
edit: u oplu to mám tak, že pokud se použijou destičky bez senzorů, tak ty dva dráty co vedou do destiček stačí spojit a hláška zmizí