Predná kapota - dá sa vyklepať?
Predná kapota - dá sa vyklepať?
Ide zima a preto by som rád doriešil problém s mojím yarkom - prednú kapotu. Je trošku posunuté (narazil som v miernej rýchlosti v kolóne do fava) dovnútra a chcel by som vedieť, či má niekto skúsenosti s vyklepávaním. Dá sa to, alebo mám radšej zohnať peneži na novú kapotu?
Dík za odpovede
Dík za odpovede
lebo na ebayi maju za 85eur novú. už som si sice cez ebay jednu kapotu objednal a nikdy nedostal (turek nas obabral viacerých, ako som sa neskôr dozvedel), ale toto je firma.TOm píše:Urco se to da vyklepat...musis najit ale dobreho klempire
tak skúsim nájsť nejakého klampiara.
a ešte jedna vec. počul som, že ulomené úchyty svetiel nejde prilepiť. VEĽMI by mi pomohlo, ak by mi niekto povedal, že sa to dá a akým lepidlom to ide.
dík
tie co mas teraz su omnoho lepsieMr. Yaris píše:Vlastní výroba. V garáži se mi ještě válí ty co jsem měl předtím. Zkusím najít foto.

dalo by sa nejak dohodnut na vyrobe jednych pre mna?

lebo fakt su perfektne!
Koniku, tos jel vožralej z hospody a naprals to doma do sloupku vrat, ne......?
Jinak držáky světel jsem taky vyráběl. Z kusu nerezového pásku (tl. ca 1.5mm), který jsem naohýbal tak, aby se vtlačil shora do takové prohlubně, co je zezadu pod původními držáky. Takže jsem je ani nemusel šroubovat. Jinak "přilepit" to jde, ale ne lepidlem, nýbrž páječkou za tepla. Ale de to blbě a zas tak dobře to nedrží..... pásek je lepší.

Jinak držáky světel jsem taky vyráběl. Z kusu nerezového pásku (tl. ca 1.5mm), který jsem naohýbal tak, aby se vtlačil shora do takové prohlubně, co je zezadu pod původními držáky. Takže jsem je ani nemusel šroubovat. Jinak "přilepit" to jde, ale ne lepidlem, nýbrž páječkou za tepla. Ale de to blbě a zas tak dobře to nedrží..... pásek je lepší.