Já zatím nic z druhovýroby nepotřeboval, takže nemám přehled, ale pár měsíců zpátky jsem se zajímal o pístní kroužky a cena byla přijatelná a druhovroba to byla. A dotyčnej tvrdil že dílů na motor má víc, takže se to dá. Nicméně explodovaný těsnění co jsem vytáhnul z motoru byla druhovýroba AJUSA a vidět bych ji tam znova nikdy nechtěl, termostat co vypadal jako výrobek z doby železné byl taky neoriginál, měnil jsem i jeden řemen a druhej neoriginál tam ještě mám a počítám že ho asi taky časem vyhodím. Holt od Toyoty přece jenom ty díly něco mají do sebe. Pokud se nejedná o performance produkty, jako jsou třeba ARP hlavový štefty a matky, tak mě většinou moc druhovýroba neláká. Zvlášť některý položky se podle mě nevyplatí.Mr.Two píše:To Beaver: No je to jedno z možnejch řešení ,jinak si myslim že by šlo najít nějakej podobnej silentblok z jinýho auta a upravit tak aby vyhovoval,jak už tady bylo zmíněno. A jak je to s ostatníma dílama na supru z druhovýroby? Já sem se třeba díval co se dá sehnat na MR2 a celkem nic moc výběr a ceny:-((
silentbloky
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
silentblocks
www.silentbloky.cz !!!(vynikající)!!! vřele všem celica nadšencům doporučuju.
jsou rychlý, kvalitní, ne předražený a prostě SUPER.
(dělali jsme silenblok pro zadní rameno) mimochodem hodně celic 90-94 má problémy s "boucháním" zadní nápravy, že
cena 500,- a dokonce mistr umí i silentblok "motoru", je to fakt šikulka, respektive ze starýho je zcela nový, popískovaný... paráda za 1500,-
jsem hrozně rád, že jsem tuhle firmu tady našel!
jsou rychlý, kvalitní, ne předražený a prostě SUPER.
(dělali jsme silenblok pro zadní rameno) mimochodem hodně celic 90-94 má problémy s "boucháním" zadní nápravy, že

jsem hrozně rád, že jsem tuhle firmu tady našel!

Silentbloky
Ahoj, já jsem to taky nechával měnit na ST 162 - v Toyotě za to rameno chtěli 3800Kč. Můj mechanik ale vylisoval ten vnitřní čep co ten silentblok drží, podle starého silentbloku koupil podobný v nějakých autodílech a čep nechal vysoustružit nový za cca 100kč/ks. Celkově vyšla ta oprava tak na 700kč i s prací. Určitě to ale půjde udělat jak tady píšou kluci ze silentbloků větších vysoustružit hodící se na Tvé auto, fakt to v pohodě jde, do Toyoty se na takové díly raději ani nechoď ptát nebo jednou dostaneš infrakt.

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Garfielld 4
(nevim jestli ti přišla ta privat message, mně to hází nějaký mysql errory)
Ciao, jo tak to seš na tom stejně jako já tušim v květnu... už mě to taky SR HALLO
nejdřív je potřeba zjistit kterej silentblock je v prde-li, já sem omylem nechal udělat 2 kusy a 1 mam pořád doma na památku, můžu ti poslat fotku z mýho auta, kterej to je a jestli je to ten samej tak ti ho můžu pro+dat já nevim circa 500,- za kus. Mně bouchal jen 1 na pravý straně -ale jsou samo stejný+ šikovnej automechanik (dá se to udělat naprosto bez rozebrání, ale ne každej to umí) měnit ramena je kravina.
1990 2.0 GTI (mělo by to bejt stejný)
Ciao, jo tak to seš na tom stejně jako já tušim v květnu... už mě to taky SR HALLO

1990 2.0 GTI (mělo by to bejt stejný)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

Tohle by nepasovalo?
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 16d1352562
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 16d1352562
-
- Člen Týmu
silenbloky
Ahoj, mám také problémy se zadní nápravou (ST 182) a tak jsem na netu pátral po silenblocích i z něčeho jiného než gumy. Na stránkách www.fensport.co.uk jsem nalezl to co je třeba - jedná se o SUPERFLEX ADVANCED POLYURETHANE BUSH KITS. Mám jen problém s angličtinou
. Jinak tam jsou i jiné supr věcičky na různé modely Toyot.