silentbloky

vše ohledně modelové řady Celica
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Mr.Two píše:To Beaver: No je to jedno z možnejch řešení ,jinak si myslim že by šlo najít nějakej podobnej silentblok z jinýho auta a upravit tak aby vyhovoval,jak už tady bylo zmíněno. A jak je to s ostatníma dílama na supru z druhovýroby? Já sem se třeba díval co se dá sehnat na MR2 a celkem nic moc výběr a ceny:-((
Já zatím nic z druhovýroby nepotřeboval, takže nemám přehled, ale pár měsíců zpátky jsem se zajímal o pístní kroužky a cena byla přijatelná a druhovroba to byla. A dotyčnej tvrdil že dílů na motor má víc, takže se to dá. Nicméně explodovaný těsnění co jsem vytáhnul z motoru byla druhovýroba AJUSA a vidět bych ji tam znova nikdy nechtěl, termostat co vypadal jako výrobek z doby železné byl taky neoriginál, měnil jsem i jeden řemen a druhej neoriginál tam ještě mám a počítám že ho asi taky časem vyhodím. Holt od Toyoty přece jenom ty díly něco mají do sebe. Pokud se nejedná o performance produkty, jako jsou třeba ARP hlavový štefty a matky, tak mě většinou moc druhovýroba neláká. Zvlášť některý položky se podle mě nevyplatí.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

silentblocks

Příspěvek od micron »

www.silentbloky.cz !!!(vynikající)!!! vřele všem celica nadšencům doporučuju.
jsou rychlý, kvalitní, ne předražený a prostě SUPER.

(dělali jsme silenblok pro zadní rameno) mimochodem hodně celic 90-94 má problémy s "boucháním" zadní nápravy, že :lol: cena 500,- a dokonce mistr umí i silentblok "motoru", je to fakt šikulka, respektive ze starýho je zcela nový, popískovaný... paráda za 1500,-

jsem hrozně rád, že jsem tuhle firmu tady našel! :shock:
Michal2
Člen Týmu

Silentbloky

Příspěvek od Michal2 »

Ahoj, já jsem to taky nechával měnit na ST 162 - v Toyotě za to rameno chtěli 3800Kč. Můj mechanik ale vylisoval ten vnitřní čep co ten silentblok drží, podle starého silentbloku koupil podobný v nějakých autodílech a čep nechal vysoustružit nový za cca 100kč/ks. Celkově vyšla ta oprava tak na 700kč i s prací. Určitě to ale půjde udělat jak tady píšou kluci ze silentbloků větších vysoustružit hodící se na Tvé auto, fakt to v pohodě jde, do Toyoty se na takové díly raději ani nechoď ptát nebo jednou dostaneš infrakt.:-)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Garfielld 4

Příspěvek od micron »

(nevim jestli ti přišla ta privat message, mně to hází nějaký mysql errory)

Ciao, jo tak to seš na tom stejně jako já tušim v květnu... už mě to taky SR HALLO :!: nejdřív je potřeba zjistit kterej silentblock je v prde-li, já sem omylem nechal udělat 2 kusy a 1 mam pořád doma na památku, můžu ti poslat fotku z mýho auta, kterej to je a jestli je to ten samej tak ti ho můžu pro+dat já nevim circa 500,- za kus. Mně bouchal jen 1 na pravý straně -ale jsou samo stejný+ šikovnej automechanik (dá se to udělat naprosto bez rozebrání, ale ne každej to umí) měnit ramena je kravina.

1990 2.0 GTI (mělo by to bejt stejný)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Komanche

Příspěvek od Komanche »

a na to neni naka druhovyroba? mi prijde rekonstrukce neceho za 1500 celkem dost
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

Milan Novák
Člen Týmu

silenbloky

Příspěvek od Milan Novák »

Ahoj, mám také problémy se zadní nápravou (ST 182) a tak jsem na netu pátral po silenblocích i z něčeho jiného než gumy. Na stránkách www.fensport.co.uk jsem nalezl to co je třeba - jedná se o SUPERFLEX ADVANCED POLYURETHANE BUSH KITS. Mám jen problém s angličtinou :-(. Jinak tam jsou i jiné supr věcičky na různé modely Toyot.
Odpovědět

Zpět na „Celica“