Shade 120

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
ToyotaMan
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Shade 120

Příspěvek od ToyotaMan »

Ty vole chlapy! Dnes ráno jsem si to hučel z domu po D1 do práce a najednou ve 160 na mě začala zezadu blikat Š120 a ještě chtěla předjíždět. Jel jsem v přítelčiným Fáčku a nekecám, já mu nestačil!!! :woot:
Komanche

Příspěvek od Komanche »

nebyla to 135 nahodou? Tu ma kamarad... 180+ tachometrovych je max... ;) Ma to motor z favorita, ale bez katu, posledni verze stary kastle Skodofky...
ToyotaMan
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ToyotaMan »

Nevim co tam mel za motor, ale na mel tam jasne napsano S120! A je fakt ze do kopce mu lehce vadla! Ale ja bohuzel take! :(
Komanche

Příspěvek od Komanche »

ja si prave nejsem jistej, jestli se to na tom aute psalo... jestli tam nebvylo jen 120, ale spis ne... taky tam moh mit felicii, to neni zas tak malo casty ;)
Driver
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

rapid

Příspěvek od Driver »

no ja s kamosem sem jel parkrat v rapidu 180km/h motor byl fackovej - hlinik hlava,ale zadny upravy,jinak motor z felicie se do skodovek dava hodne i 1,9D sem videl :lol: a v rapidu 1,8T z octavky :P
Celica2.0GTI
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celica2.0GTI »

Viděl jsem v tom i motor z audi TT a to by pánové natrhlo prdel nám všem!
Tomas
Manager Týmu

Příspěvek od Tomas »

Ja som na rodicovskej Honde na dialnici v asi 130 km/h predbiehal Favorita (vobec nebol z vonku upraveny, tmavomodry, taka farba co sa davala na prve Favority v 89-tom), zrazu tomu udrel a asi do 190 km/h isiel vedla mna a az potom sa zacal stracat. Pozeral som ako puk.

Podla mna je to strasny hazard. Konstrukcne to nie je robene na taku rychlost. Ja som mal Favorita a isiel som z kopca 170 km/h a zacali sa mi zdvyhat rohy kapoty.
Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v.99
Honda Civic, sedan, 1.6 VTEC, r.v.2004
Komanche

Příspěvek od Komanche »

Njn, zas co neni hazard... Ja mam sice auto konstruovany na vyssi rychlost, papiry sice tvrdej 180 ale mam tam jinej motor :) Ale kdyz to v ty rychlosti nekam nakouris tak mas asi smulu aj tak... Hmm... :oops: :roll:
Tomas
Manager Týmu

Příspěvek od Tomas »

To je jasne, ze v takej rychlosti clovek nema sancu. Ja som to bral z toho pohladu, ze som sa zlakol, co sa stane ak sa mi ta kapota otvori.
Komanche

Příspěvek od Komanche »

Rek bych ze pokud to neudrzej ty packy, tak se proste urve... Otevre se a tlakem vzduchu se budto pouze priplacne na predni sklo, coz je ta horsi varianta, nebo se vylomi a ulitne... To je lepsi varianta pro tebe, tezko rict co pro ty za tebou... :?
Tomas
Manager Týmu

Příspěvek od Tomas »

Raz sa mi otvorila asi v 60 km/h, uz od vyroby to blblo (pruzina na poistke). Musel som menit kapotu, odtrhla sa vystuha od plechu a boli zdeformovane panty. Celnemu sklu sa nastastie nic nestalo. Este ze na Skodovku neboli v tom case drahe diely.
Driver
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

kapota

Příspěvek od Driver »

panove,panove a neotvira se takhle nahodou u 120ky kapota do strany,hmmm? :roll: :lol: :lol: 8)
Tomas
Manager Týmu

Příspěvek od Tomas »

My sme sa ku koncu bavili o Favorite...
Hafan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hafan »

ja krome toho ze mam Celicu jeste delam do skodovek ted stavim S110r a predtim sem mel s120 s motorem y Feliny a nebyl problem si davat feldy vzhledem k tomu ze skudka je lehci :) Kamarad ma v Garde 1,7 Boxera z Alfz romeo 33 to je teprve kotel, jinak jeste hodne lidi tam dava Fabie
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“