okna (boční)

vše ohledně modelové řady Yaris
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

borland píše:... Treba dávať pozor, čo povie technik a aká je realita. Predstav si, že by ti povedal : "Jasné pane, nám sa toto stáva tak 3 krát do mesiaca, je to bežné." Proste toto si nemôže dovoliť, takže zákazníkovi naservíruje detskú kašičku. Klasika.
Presne ja viem, no ked som dnes poukazal na poskodenu kasnu tak sa sam technik zacudoval ci mam korekcnu ceruzku,lebo je to zamalovane,takze vobec ani nevedel ze co sa stalo monterom....ktori to potichu?zamalovali....ale ako vravis,uz nic s tym nespravim...ale ten pocit ma zoziera....nove auto...
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Oni sa vždy ku všetkému čudujú-Na toto je určite špecialna škola pre všetkých ludí,čo servisujú autá-je to jedna háveť(česť vínimkám)NO COMENT... :evil:
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
T.Y.N.G.
Věčnej rejpal

Příspěvek od T.Y.N.G. »

to mio: doporučil bych jeden doporučený dopis do Toyoty s přiloženými foto a že požaduješ aby auto bylo uvedený do použitelnýho stavu.
Toyota Corolla 1.8 Hybrid 2022 (koupeno 11/2024)
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

T.Y.N.G. píše:to mio: doporučil bych jeden doporučený dopis do Toyoty s přiloženými foto a že požaduješ aby auto bylo uvedený do použitelnýho stavu.
:D tak to hej, vies,ono je v pouzitelnom stave,skor by som mohol napisat aby bolo v povodnom stave pred vymenou skla.ale.....to je sci-fi,utopia :D
ubezpecili ma ze plechy su pozinkovane,takze--- :D
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Śak to...auto je použitelné predsa.Akurát že už poškodili "original" farbu z výroby. Maximalne by si od nich mohol požadovať,aby tie stlpiky striekli tak,aby to poznať ani nebolo...
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
tom.dnb
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom.dnb »

Zdravím.

Mám takový problém, nefunguje mi elektrické stahování levého předního okna. V servisu mi řekli že je chyba v tom čudlíku a výměna toho čudlíku bude stát 8000,- Tak bych se chtěl zeptat, zda-li nevíte někdo jak to tam uvnitř vypadá a jestli by se to dalo třeba opravit namísto výměny. A ještě jedna otázka trochu OT. Ještě mi nefungují serva na výškové nastavení světel, ale kvůli toho se musí vyměnit celé světlo a to příjde na 5000,- To sice chápu že to stojí tyhle peníze, ale jestli nevíte o něčem kde by se to dalo udělat levněji. Namontuji si to klidně sám, v tom by problém neměl být.

Díky za odpovědi. :)
Toyota Yaris Verso 1.3l VVT-i
tom.dnb
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom.dnb »

Tak jsem to ovládání okna rozebral, proměřoval. Nesvítila mi ta ledka "AUTO" na tom čudlíku, tak jsem proměřil trasu a zjistil jsem, že plošňák je přerušený, ale na pohled to bylo vše OK, tak jsem napájel drátek a jede.. Takže ušetřených 8000,- za okno.. :D Teď ještě ty světla, ale jestli se nic nenajde, tak je nechám asi vyměnit..
josuk
Věčnej rejpal

Příspěvek od josuk »

gratuluju k uspechu!!

btw: ještě bych možná zkusil časem to okno ještě zkontrolovat, jestli se nevyklá a nepříčí se, jestli mechanismus jde pokud možno hladce .... to že se přepálilo vedení, může být až následek dlouhodobě zvýšeného odběru motorku.

světla: myslim, že jestli nejdou obě, tak je to lepší v tom, že to bude spíš ve spínači a vedení, než ve světlech.

jinak rozebrat se dá s horkovzdušnou pistolí a silikonem každé světlo.. u yarise ale zkušenost nemám (zatím..)

držim palce!
Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

tiez by som hladal cestou problem,nie vo svetle... alebo skusit napojit iny motorcek,ci nevystrelila motyka a motorceky neprdli... :lol: i ked to si nemyslim
tom.dnb
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom.dnb »

No v servisu mi bylo řečeno že je problém v servomotorech světel a tím pádem se musí vyměnit celé světla, protože prý samotný servomotor vyměnit nejde..
Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

no predava sa to samozrejme pokope,nemam sice verso,ale neverim,ze je tam nejaky kruty rozdiel a osobne som motorceky vyberal a vkladal 2x na kazdom svetle :D je to sice trosku zabava,ale da sa to ...
Odpovědět

Zpět na „Yaris“