Presne ja viem, no ked som dnes poukazal na poskodenu kasnu tak sa sam technik zacudoval ci mam korekcnu ceruzku,lebo je to zamalovane,takze vobec ani nevedel ze co sa stalo monterom....ktori to potichu?zamalovali....ale ako vravis,uz nic s tym nespravim...ale ten pocit ma zoziera....nove auto...borland píše:... Treba dávať pozor, čo povie technik a aká je realita. Predstav si, že by ti povedal : "Jasné pane, nám sa toto stáva tak 3 krát do mesiaca, je to bežné." Proste toto si nemôže dovoliť, takže zákazníkovi naservíruje detskú kašičku. Klasika.
okna (boční)
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
- T.Y.N.G.
- Věčnej rejpal
to mio: doporučil bych jeden doporučený dopis do Toyoty s přiloženými foto a že požaduješ aby auto bylo uvedený do použitelnýho stavu.
Toyota Corolla 1.8 Hybrid 2022 (koupeno 11/2024)
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
T.Y.N.G. píše:to mio: doporučil bych jeden doporučený dopis do Toyoty s přiloženými foto a že požaduješ aby auto bylo uvedený do použitelnýho stavu.

ubezpecili ma ze plechy su pozinkovane,takze---

Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
Śak to...auto je použitelné predsa.Akurát že už poškodili "original" farbu z výroby. Maximalne by si od nich mohol požadovať,aby tie stlpiky striekli tak,aby to poznať ani nebolo...
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
- tom.dnb
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím.
Mám takový problém, nefunguje mi elektrické stahování levého předního okna. V servisu mi řekli že je chyba v tom čudlíku a výměna toho čudlíku bude stát 8000,- Tak bych se chtěl zeptat, zda-li nevíte někdo jak to tam uvnitř vypadá a jestli by se to dalo třeba opravit namísto výměny. A ještě jedna otázka trochu OT. Ještě mi nefungují serva na výškové nastavení světel, ale kvůli toho se musí vyměnit celé světlo a to příjde na 5000,- To sice chápu že to stojí tyhle peníze, ale jestli nevíte o něčem kde by se to dalo udělat levněji. Namontuji si to klidně sám, v tom by problém neměl být.
Díky za odpovědi.
Mám takový problém, nefunguje mi elektrické stahování levého předního okna. V servisu mi řekli že je chyba v tom čudlíku a výměna toho čudlíku bude stát 8000,- Tak bych se chtěl zeptat, zda-li nevíte někdo jak to tam uvnitř vypadá a jestli by se to dalo třeba opravit namísto výměny. A ještě jedna otázka trochu OT. Ještě mi nefungují serva na výškové nastavení světel, ale kvůli toho se musí vyměnit celé světlo a to příjde na 5000,- To sice chápu že to stojí tyhle peníze, ale jestli nevíte o něčem kde by se to dalo udělat levněji. Namontuji si to klidně sám, v tom by problém neměl být.
Díky za odpovědi.

Toyota Yaris Verso 1.3l VVT-i
- tom.dnb
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to ovládání okna rozebral, proměřoval. Nesvítila mi ta ledka "AUTO" na tom čudlíku, tak jsem proměřil trasu a zjistil jsem, že plošňák je přerušený, ale na pohled to bylo vše OK, tak jsem napájel drátek a jede.. Takže ušetřených 8000,- za okno..
Teď ještě ty světla, ale jestli se nic nenajde, tak je nechám asi vyměnit..

Toyota Yaris Verso 1.3l VVT-i
gratuluju k uspechu!!
btw: ještě bych možná zkusil časem to okno ještě zkontrolovat, jestli se nevyklá a nepříčí se, jestli mechanismus jde pokud možno hladce .... to že se přepálilo vedení, může být až následek dlouhodobě zvýšeného odběru motorku.
světla: myslim, že jestli nejdou obě, tak je to lepší v tom, že to bude spíš ve spínači a vedení, než ve světlech.
jinak rozebrat se dá s horkovzdušnou pistolí a silikonem každé světlo.. u yarise ale zkušenost nemám (zatím..)
držim palce!
btw: ještě bych možná zkusil časem to okno ještě zkontrolovat, jestli se nevyklá a nepříčí se, jestli mechanismus jde pokud možno hladce .... to že se přepálilo vedení, může být až následek dlouhodobě zvýšeného odběru motorku.
světla: myslim, že jestli nejdou obě, tak je to lepší v tom, že to bude spíš ve spínači a vedení, než ve světlech.
jinak rozebrat se dá s horkovzdušnou pistolí a silikonem každé světlo.. u yarise ale zkušenost nemám (zatím..)
držim palce!