centrál a alarm

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
vlado5805
Člen Týmu

centrál a alarm

Příspěvek od vlado5805 »

Prosím o radu.Kúpil som Yarisa r.2001,ale v super stave (50400 km.) Okrem malých preliačín na zadku od cúvania (mala ho učiteľka),je po tech.stránke OK.Ide o to,že je k tomu centrál a alarm -Meta systém.Dialkový ovládač je sólo-kruhový s jedným tlačítkom.V motorovom priestore je húkačka so zámkom.Mám k tomu taký malý klúčik.Čo sa s týmto klúčikom vlastne vypína? len húkačka,alebo celý alarm.Keď som napr.zamkol auto centrálom a potom odomkol klúčom a skúsil ísť štartovať,začalo to húkať.Vypol som to stlačením centrálu.A čo,keby sa mi centrál pokazil?Ako by som alarm zrušil.Neni k tomu žiaden manuál a pretože to funguje,majitelka predo mnou nič nemusela riešiť a samozrejme nič nevedela.Ak niekto viete,kde na nete by som k tomuto centrálu a alarmu našiel nejaký pokec-ako to funguje a pod. Ďakujem za pomoc.
vlado5805
Člen Týmu

Příspěvek od vlado5805 »

Bol som sa pozret aký typ alarmu je to : M 870 A
Druhý ovládač,ktorý nebol používaný nereaguje,baterky som dal nové.
Existuje postup na nakódovanie-to keby som vedel! Poradíte mi ? Dík.
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

No ja by som teda este skusil spytat sa tej byvalej majitelky,kde,alebo kto jej ten alarm montoval a tam by som sa isiel spytat.
Ak si ani toto nepamata,comu neverim,
tak by som kontaktoval META SYSTEM
http://www.metasystem.sk/index.php?opti ... &Itemid=62
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Tiež mi namontovali pri kupe meta system(neviem,aký typ,ale drahe to nebolo,lebo mi to montovali "grátis")je to len dialkove ovladanie(central s alarmom) s dvomi "čudlíkami".Jeden je na zamykanie a odomykanie a druhý ked stlačím,len auto blikne-asi na kontrolu,či som zamkol.Ale to najdôležitejšie-ak zamykáš dialkovým,musíš odomknuť s dialkovým a naopak.Kombinovať sa neda.Teda presnejšie,ak zamkneš auto dialkovým a odomkneš s klučom,začne to hukať a ani nenastartuješ. Ak to chceš vypnuť,tak sa musí strčiť kluč do zapalovania a niekde je umiestnený taký gombík,ktorý sa 3x(alebo5??)stlačíš a tým deaktivuješ poplašne.Musíš však mať zapnuté zapalovanie. Ten gombík montujú na rôzne miesta.To však sa musíš spýtať predch.majitelky,ked to je alebo zbehni do servisu a ak budú šikovní,určite to nájdu a poradia,poprípade napíš do meta systému-ako píše mio.
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Odpovědět

Zpět na „Yaris“