Budu mit Barum Polaris 2 175/65 R14

no my ideme zajtra do servisu toyoty menit pneu, typek vravel ze dunlopy davaju...v toyote boli stedri a k novemu autu kupovanemu v lete nam dali plechace zadara...pneu musime kupit teraz...Yaris WRC píše:ja som mal k autu dunlop-ky na plechacoch nic moc ale lepsie ako nic..
No boli sme v tom servise (na Einsteinovej), doniesli sme tam auto s plechacmi,za hodinku a pol bolo auto uz na zimnych dunlopochterrence píše:no my ideme zajtra do servisu toyoty menit pneu, typek vravel ze dunlopy davaju...v toyote boli stedri a k novemu autu kupovanemu v lete nam dali plechace zadara...pneu musime kupit teraz...Yaris WRC píše:ja som mal k autu dunlop-ky na plechacoch nic moc ale lepsie ako nic..
Ja ich mam 2. rok a som tiez spokojny. Pred tym som mal Kleber Krisalp, po troch rokoch sa mi zdeformoval kord. V pneuservise vraveli, ze su to dobre gumy, ale v roku 2000 mali vadne serie.Teo píše:Ahojte všici, já mám zimní Dunlop winter sport 175/60/14, teď už 4 zimu a pořád tam je vzorek 5 mm. Za zimu najezdím cca 10000 km. Takže z mé strany spokojenost.